Full service
pakket

BTT biedt klanten een full service pakket rondom alles wat met containervervoer en containeropslag te maken heeft. Naast de vele mogelijkheden voor duurzaam multimodaal containertransport, ontzorgen wij onze klanten ook op alle facetten daaromheen.

 1. GASMETINGEN: veilig en goed uitgevoerd
  Alle BTT terminals zijn uitgerust met apparatuur om gasmetingen uit te voeren bij binnenkomende containers. Wij werken met externe gasmeetdeskundigen, gespecialiseerd in het meten, analyseren en opstellen van gasmeetrapporten. Er zijn speciale ventilatielocaties ingericht op de terminals voor het geval er in een container een verhoogde concentratie van gassen of dampen wordt gemeten.

  Veiligheid en kwaliteit voor mens en milieu, daar staan we voor bij BTT! Daarom werken we altijd op een verantwoorde manier, zodat medewerkers, klanten, omgeving en milieu optimaal beschermd zijn.
 2. EMPTY DEPOT: lege containers snel beschikbaar
  BTT beschikt over diverse Empty Depot locaties, voor de opslag van lege containers van zowel carriers als shippers. Het Terminal Operation System geeft inzicht in de status van de containers. Op afroep kunnen lege containers snel en eenvoudig uit het depot worden gehaald.

  Ook voor uw lege containers biedt BTT een compleet dienstenpakket:
  • Ruime opslagcapaciteit
  • Estimates en reparaties
  • Schoonmaak volgens verplichte milieueisen
  • Beschikbaarheid van EIR (Equipment Interchange Receipt) 
 1. REEFER CARE: wij houden het koel
  Op alle BTT terminals zijn reefer-aansluitingen waar koelcontainers meteen na aankomst op worden aangesloten. Uw kostbare lading blijft hierdoor continu op de gewenste temperatuur. Voor vertrek kunnen wij uw reefer container een pre-trip inspectie geven, zodat de goederen gegarandeerd in perfecte conditie bij de klant arriveren.

  • Intensieve monitoring van temperatuur, luchtvochtigheid, zuurstof- en stikstofgehalte en ventilatie binnen de reefer container
  • Nauwkeurige registratie en rapportage van de gestelde condities
  • Pre-tip inspectie
  • Bijtanken mogelijk met normale brandstof of Arctic diesel
 2. UITZONDERLIJKE LADING: wij zorgen voor een passende oplossing 
  Voor het vervoer van droge bulkproducten maakt BTT gebruik van container liners. Deze zakken van polypropyleen worden in een container gehangen. Het product wordt hierdoor beschermd tegen verontreiniging en vocht. Het laden en lossen van deze free-flowing lading gebeurt met speciaal equipment. 

  Naast bulkproducten kan BTT ook de handling en het transport van andere uitzonderlijke lading, zoals staalplaten, rollen of …. , voor u uitvoeren.

Contact opnemen
 

BTT Extra Container Services
 1. UITGEBREIDE DOUANE FACILITEITEN: aanzienlijke tijdwinst
  De BTT terminals beschikken over alle essentiële vergunningen en licenties om, zonder vertraging, douanegoederen te vervoeren en op te slaan in ons douane-entrepot. Onze AEO certificering maakt het mogelijk douaneactiviteiten sneller af te handelen en voorkomt tijdrovende controles. Ook het papierloos vervoer van douanegoederen naar de BTT terminals zorgt voor tijdwinst.

  • Inklaren in de Rotterdamse haven is niet meer nodig
  • Papierloos vervoer van de zeehaven naar onze terminals
  • Goederen worden als T1 vervoerd en opgeslagen
  • Inklaren gebeurt pas na uw opdracht