Full service
pakket

BTT biedt een compleet full service pakket voor alles wat te maken heeft met containertransport en -opslag. Naast duurzaam multimodaal containertransport bieden wij onze klanten ook ondersteuning op alle andere vlakken.

GASMETINGEN: veilig en goed uitgevoerd

Bij BTT terminals wordt de veiligheid van mens en milieu altijd serieus genomen. Daarom zijn alle terminals uitgerust met apparatuur om gasmetingen uit te voeren bij binnenkomende containers. Dit wordt uitgevoerd door externe gasmeetdeskundigen die gespecialiseerd zijn in het meten, analyseren en opstellen van gasmeetrapporten. Speciale ventilatielocaties zijn ingericht op de terminals voor het geval er in een container een verhoogde concentratie van gassen of dampen wordt gemeten.

 

EMPTY DEPOT: lege containers snel beschikbaar


BTT beschikt over verschillende Empty Depot locaties voor de opslag van lege containers van zowel carriers als shippers. Het Terminal Operation System geeft inzicht in de status van de containers. Op afroep kunnen lege containers snel en eenvoudig uit het depot worden gehaald. BTT biedt ook een compleet dienstenpakket voor lege containers, inclusief opslagcapaciteit, estimates en reparaties, schoonmaak volgens verplichte milieueisen en de beschikbaarheid van EIR (Equipment Interchange Receipt).

 

REEFER CARE: wij houden het koel

Op alle BTT terminals zijn reefer-aansluitingen beschikbaar waar koelcontainers meteen na aankomst op kunnen worden aangesloten. Dit zorgt ervoor dat uw kostbare lading continu op de gewenste temperatuur blijft. Voor vertrek kan BTT uw reefer container een pre-trip inspectie geven, zodat uw goederen gegarandeerd in perfecte conditie bij de klant arriveren. BTT biedt intensieve monitoring van temperatuur, luchtvochtigheid, zuurstof- en stikstofgehalte en ventilatie binnen de reefer container, nauwkeurige registratie en rapportage van de gestelde condities en de mogelijkheid tot bijtanken met normale brandstof of Arctic diesel.

UITZONDERLIJKE LADING: wij zorgen voor een passende oplossing

 Voor het vervoer van droge bulkproducten maakt BTT gebruik van container liners. Dit zijn zakken van polypropyleen die in een container worden gehangen om het product te beschermen tegen verontreiniging en vocht. Het laden en lossen van deze free-flowing lading gebeurt met speciaal equipment. BTT kan ook de handling en het transport van andere uitzonderlijke lading, zoals staalplaten en rollen, voor u uitvoeren. Bij BTT zoeken we altijd naar een passende oplossing voor uw specifieke transportbehoeften.

Contact opnemen
 

BTT Extra Container Services
 1. UITGEBREIDE DOUANE FACILITEITEN: aanzienlijke tijdwinst
  De BTT terminals beschikken over alle essentiële vergunningen en licenties om, zonder vertraging, douanegoederen te vervoeren en op te slaan in ons douane-entrepot. Onze AEO certificering maakt het mogelijk douaneactiviteiten sneller af te handelen en voorkomt tijdrovende controles. Ook het papierloos vervoer van douanegoederen naar de BTT terminals zorgt voor tijdwinst.

  • Inklaren in de Rotterdamse haven is niet meer nodig
  • Papierloos vervoer van de zeehaven naar onze terminals
  • Goederen worden als T1 vervoerd en opgeslagen
  • Inklaren gebeurt pas na uw opdracht