• huren rangeertrekker Tilburg

  BTT Rental
  Services

  Logistiek materieel huren

  tegen aantrekkelijke verhuurtarieven

BTT Rental
Service

Met de BTT Rental Service bieden wij onze klanten een uitgebreid assortiment aan logistiek materieel dat u voor korte of langere tijd kunt huren. Of het nu gaat om het inzetten van het materieel op uw eigen terrein of als transportmiddel voor langere afstanden, wij hebben wat u zoekt. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om containers te huren tegen aantrekkelijke prijzen.

Onze flexibele huurcontracten zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Heeft u bijvoorbeeld voor een paar weken een trekker nodig om een piek op te vangen? Of juist behoefte aan extra wielen voor een langere periode? Met onze Rental Service is het allemaal mogelijk. Neem vandaag nog contact op via sales@bttmultimodal.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Bij BTT Rental Service vindt u alles wat u nodig heeft voor een efficiënte logistieke operatie. Zo kunt u bij ons terecht voor de huur van yard/terminaltrekkers, container chassis, BTT Cargoboxen (40FT containers) en trucks. Wij zorgen ervoor dat u altijd beschikt over het juiste materieel, wanneer u het nodig heeft.

Altijd het juiste materieel

Met BTT Rental Service bent u altijd gegarandeerd van het juiste materieel. Uitstekend onderhouden, goed verzekerd en passend bij uw behoefte. 

 • Van ‘kale’ huur tot een full service pakket, was- en brandstofpas
 • Mogelijkheid tot bedrukken voertuigen in uw eigen huisstijl
 • Gloednieuwe BTT containers tegen aantrekkelijke prijzen

Wilt u meer weten over de aantrekkelijke verhuurtarieven die BTT Rental Service hanteert? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
 

BTT Multimodaal