• GVT Intermodaal - Railport Brabant

    Over BTT
    Missie & Visie

De missie
van BTT

Vanuit onze logistieke passie staan wij voor een volledige ontzorging van onze klanten op het gebied van al hun containerlogistieke uitdagingen.
Dit kunnen wij realiseren door ons unieke en duurzame concept van Multimodale dienstverlening. Wij realiseren dit dankzij ons unieke en duurzame concept van multimodale dienstverlening.

 

De visie
van BTT

BTT wil tot 2025 uitgroeien tot de meest toonaangevende en inspirerende multimodal inlandcontainer-operator van Nederland.

We gaan dit bereiken met behulp van onze synchromodale logistieke diensten, die we uitvoeren onder eigen regie. Ons dienstenpakket is uniek, uiterst duurzaam en gericht op internationale klanten die vanuit, naar of binnen Nederland ketens organiseren of beheersen.

Alle activiteiten vormen een netwerk van verschillende modaliteiten, zoals schepen, treinen, vrachtwagens en warehouses. Dit gecombineerd met onze platte organisatie, pioniersmentaliteit en focus op IT en innovatie, leidt dit tot optimale ontzorging op het gebied van containerlogistiek.

De onmisbare drijvende kracht achter de organisatie zijn onze mensen. We hebben een gedeelde passie voor duurzaamheid en het waarmaken van beloftes. Door elke dag het beste uit onszelf te halen en toekomstgericht bezig te zijn, zijn we in staat om klanten, relaties en aandeelhouders ongekende meerwaarde te bieden.