• GVT Intermodaal - Railport Brabant

    Over BTT
    Missie & Visie

De missie
van BTT

Bij BTT staan we voor een volledige ontzorging van onze klanten op het gebied van al hun containerlogistieke uitdagingen. Dit doen we door middel van ons unieke en duurzame concept van multimodale dienstverlening. Vanuit onze logistieke passie streven we ernaar om de meest toonaangevende en inspirerende inlandcontainer-operator van Nederland te zijn, met een focus op synchromodale logistieke diensten en ketenbeheersing voor internationale klanten. Ons netwerk van verschillende modaliteiten, gecombineerd met onze platte organisatie, pioniersmentaliteit en focus op IT en innovatie, stelt ons in staat om onze klanten ongekende meerwaarde te bieden.

De visie
van BTT

BTT streeft ernaar om tegen 2025 de meest toonaangevende en inspirerende multimodale inlandcontainer-operator van Nederland te zijn. Onze synchromodale logistieke diensten worden uitgevoerd onder eigen regie en zijn gericht op internationale klanten die ketens organiseren of beheersen vanuit, naar of binnen Nederland. Al onze activiteiten zijn geïntegreerd in een netwerk van verschillende modaliteiten, waaronder schepen, treinen, vrachtwagens en warehouses. Hierbij hebben we een uniek, uiterst duurzaam dienstenpakket ontwikkeld dat volledige ontzorging biedt op het gebied van containerlogistiek.

Onze platte organisatie, pioniersmentaliteit en focus op IT en innovatie maken ons uniek in de branche en zorgen voor optimale ontzorging van onze klanten. Duurzaamheid is een belangrijke pijler in onze bedrijfsvoering en we zijn er trots op dat we hierdoor een positieve bijdrage leveren aan het milieu en de samenleving.

Onze mensen zijn de onmisbare drijvende kracht achter de organisatie en hebben een gedeelde passie voor duurzaamheid en het waarmaken van beloftes. We streven er elke dag naar om het beste uit onszelf te halen en toekomstgericht te blijven, zodat we klanten, relaties en aandeelhouders ongekende meerwaarde kunnen bieden.

Sinds de oprichting heeft BTT zich ingezet voor filevrij transport van Rotterdam en Antwerpen naar Tilburg. Hiermee hebben we het containervervoer vanuit deze havens efficiënter gemaakt en beschikken we over een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux. Met onze eigen barge terminals en railterminals bieden we intermodale transportoplossingen binnen de Benelux, Europa en Azië. Dit alles draagt bij aan onze ambitie om de meest toonaangevende en inspirerende multimodale inlandcontainer-operator van Nederland te worden.