• Naadloze
    verbindingen

    Specialist in synchromodaal vervoer.

Multimodale
Verbindingen

BTT is specialist in het aanbieden van synchromodaal vervoer. Dit betekent dat wij diverse vormen van transport naadloos aan elkaar knopen. Hiermee bieden wij onze klanten altijd de meest efficiënte en duurzame vervoersoplossing aan. Zo worden internationale afstanden vaak overbrugd via het spoor, zelfs tot diep in China, terwijl de first en last mile via de weg verloopt. 

Het is ook mogelijk om spoor en water aan elkaar te knopen. Zo vinden producten uit Oost-Europa via rail hun weg naar Tilburg. Op onze multimodale terminals worden ze overgeladen op een binnenvaartschip richting Moerdijk-Rotterdam. Daar vinden ze aansluiting op een short sea verbinding om zo hun bestemming in andere West-Europese landen te bereiken. Alleen het laatste stukje, de aflevering op het eindadres, gebeurt per truck. 

Door ons grote multimodale netwerk kunnen wij duurzame vervoersoplossingen bieden voor water, spoor en weg. Met BTT als uw betrouwbare ketenregisseur voor het gehele traject, wordt u volledig ontzorgd en bent u gegarandeerd van een veilige, duurzame en efficiënte vervoersoplossing.

Neem contact op