• Naadloze
    verbindingen

    Specialist in synchromodaal vervoer.

Multimodale
Verbindingen

BTT is een synchromodaal transportbedrijf dat zich richt op het naadloos koppelen van verschillende transportvormen. Zo kunnen we onze klanten de meest duurzame en efficiënte transportoplossingen bieden. Onze internationale transporten worden bijvoorbeeld vaak overbrugd via het spoor, tot diep in China, terwijl de first en last mile over de weg verlopen.

Onze multimodale terminals maken het ook mogelijk om spoor en water aan elkaar te knopen. Hierdoor vinden producten uit Oost-Europa via rail hun weg naar Tilburg. Vervolgens worden ze op onze terminals overgeladen op een binnenvaartschip richting Moerdijk-Rotterdam, waar ze aansluiting vinden op een short sea verbinding om hun bestemming in andere West-Europese landen te bereiken. Alleen het laatste stukje van de aflevering gebeurt per truck.

Dankzij ons uitgebreide multimodale netwerk kunnen wij duurzame vervoersoplossingen bieden voor water, spoor en weg. Als BTT uw betrouwbare ketenregisseur bent voor het gehele traject, hoeft u zich nergens zorgen over te maken en bent u verzekerd van een veilige, duurzame en efficiënte vervoersoplossing.

Neem contact op