• Heb jij Passie 
    voor logistiek?

    Bekijk onze top vacatures binnen de logistiek

Werken bij BTT

Wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Wil jij deel uitmaken van een van de meest vooraanstaande logistieke bedrijven van Nederland? BTT Multimodal Container Solutions is een echt familiebedrijf en dat voel je meteen. Het is een toegankelijke organisatie waar vrijwel iedereen elkaar kent. De directie is zeer betrokken en is regelmatig te vinden op de werkvloer. Bij BTT staan medewerkers centraal en daarom stimuleren we hun persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van verschillende opleidingen en trainingen.

Ons HRM-beleid zorgt ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek zit en dat medewerkers gemotiveerd en betrokken blijven. Daarnaast besteden we veel aandacht aan innovatie en kennisdeling, waardoor de professionals die in onze organisatie werkzaam zijn beschikken over de beste instrumenten en hulpmiddelen om hun werk optimaal uit te voeren.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen de logistiek? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet tussen? Geen probleem, stuur ons gerust een open sollicitatie. We staan altijd open voor gemotiveerde mensen die ons team willen versterken!

WERKENBIJBTT.nl